Portfolio

Reisbalans – Van september 2013 tot augustus 2015 hielp ik Workaway om hun Reisbalans app te verbeteren en uit te breiden. De app maakt, in combinatie met het web platform, het administreren van zakelijk reizen een peuleschil.

Hit it! The drumpad looper – Deze Android app is het resultaat van een samenwerking tussen mij en Alex de Landgraaf. Het is een virtuele drumpad waar je je ritmes mee kunt opnemen, die herhalend kan afspelen, en al spelend steeds complexer en interessanter kan maken.

Listing it! – De ultieme lijstjes app voor Android. Wat deze app bijzonder maakt is dat je gemakkelijk hierarchische lijstjes kunt maken. Van elk item kun je weer een lijstje maken. Zo kun je al je lijsten in deze app bewaren zonder het overzicht kwijt te raken.

Capability Online – Ik help al sinds 2011 mee aan de ontwikkeling van deze web-applicatie, geschreven in Python+Django. Het platform is een online competentie management systeem waarbij zowel werknemer als werkgever kan bijhouden wie welke kennis in huis heeft.

Text compare! – Een online tool waarmee je de verschillen tussen 2 teksten kunt vinden. Deze web applicatie heb ik enkele jaren geleden gebouwd en is met meer dan 5000 bezoekers per dag inmiddels uitgegroeid tot misschien wel de populairste online tekst-vergelijker. Gemaakt met behulp van Python+Django.

Quinity Insurance Solution (QIS) – Ik heb tijdens mijn loondienst bij Quinity vier jaar meegewerkt aan de bouw van QIS. Die webapplicatie wordt gebruikt door verzekeraars als Aegon, Reaal, Arag, London Verzekeringen en Unigarant, en vele duizenden intermediairs, waarvan de ANWB een van de grotere is. QIS is geschreven met JAVA+JSP.

KvK 56435347 | BTW NL001634275B96